søndag, juni 22, 2014

Vidunderlig, syrlig og sød!

































TUC-kagen er virkelig et hit her i sommervarmen - Den er både frisk, syrlig og sommersød.

Det skal du bruge:
Kagebund:
1 pk TUC-kiks
3 æggehvider
2 dl sukker
100 g hasselnødder
1 tsk bagepulver

Topping:
2½ dl fløde
Bær (hindbær anbefales)

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 g varmluft.

Kagebund:
Pisk æggehvider med sukker til det har en luftig konsistens.

TUC-kiks og hasselnødderne knuses, og blandes i æggehvidemassen med bagepulveret.

Kagedejen hældes i en smurt springform og sættes i midten af ovnen.

Topping:
Pisk fløden stiv.
Mos bærene i piskefløden og fordel den over kagebunden - Kagen skal være helt kold før toppingen kommer på.

Bagetid: 20-25 minutter.
Opbevaring: TUC-kagen opbevares på køl i en lufttæt beholder.

0 kommentarer:

Send en kommentar