lørdag, juni 21, 2014

Mmmmh, nemme og lækre!





















Det skal du bruge:
(Ca. 20 brownies) 

135 g smør
200 g sukker
160 g brun farin
2 æg
160 g mel
100 g kakao
½ tsk salt
1 ½ tsk bagepulver
1 ½ spsk olie
2 tsk vaniljeekstrakt
100 g mørk chokolade (valgfrit, men anbefales)

Sådan gør du:
(Røremaskine kan bruges)

Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Smelt smørret i en gryde. Imens smørret smelter, blandes sukker og brun farin i en skål.
Bland det smeltede smør i sukkerblandingen - rør godt!
Bland æggene i blandingen - Ét af gangen.
Olie og vaniljeekstrakt tilsættes.

Mel, kakao, salt og bagepulver blandes sammen i en anden skål.
Gradvist hældes melblandingen i sukkerblandingen.
Hvis du har valgt at bruge den mørke chokolade, skal den tilføjes kagedejen nu.

Kagedejen hældes i et ovnfast fad (20 x 20 cm) beklædt med bagepapir - Sæt den i midten af ovnen.

Bagetid: 40-45 minutter.
Tips: Stik i kagen med en strikkepind - Brownien skal være klæg, men ikke ubagt.
Afkøling: Brownien skal afkøle 1 time, før den tages ud af det ovnfaste fad, og skæres i små firkanter.
Servering: Kan serveres med vaniljeis og forskellige bær.
Opbevaring: Brownien skal opbevares i en lufttæt beholder.
Næste
Nyere indlæg
Forrige
Det ældste post

0 kommentarer:

Send en kommentar