lørdag, december 20, 2014


Pølse:
2 lm, 6 fm i første lm (6)
2 fm i hver m (12)
Hækl runder med 1 fm i hver m indtil pølsen er lang nok.
Tag ind i hver 1.+2. m (6)
Fyld pølsen op med pudefyld.
Sy hullet sammen og hæft enden.

Ketchup, sennep og remoulade:
41 lm, vend og start i 2. lm fra nålen af.
3 fm i hver lm.
Luk af og hæft startenden.

Agurkeskiver:
Lysegrøn:
2 lm, 6 fm i første lm (6)
2 fm i hver m (12)
2 fm i hver 2. m (18)
2 fm i hver 3. m, 1 km for at lukke runden (24)
Mørkegrøn:
1 fm i hver m (24)
Hæft enderne pånær en.
Brodér evt. små hvide kerner på agurkeskiven.

Brød:
2 lm, 6 fm i første lm (6)
2 fm i hver m (12)
2 fm i hver 2. m (18)
2 fm i hver 3. m (24)
2 fm i hver 4. m (30)
2 fm i hver 5. m (36)
2 fm i hver 6. m (42)
2 fm i hver 7. m (48)
2 fm i hver 8. m (54)
Hækl omg uden udtag indtil den ønskede længde på brødet er nået.
Tag hver 8.+9. m sm (48)
Tag hver 7.+8. m sm (42)
Tag hver 6.+7. m sm (36)
Tag hver 5.+7. m sm (30)
Tag hver 4.+5. m sm (24)
Tag hver 3.+4. m sm (18)
Tag hver 2.+3. m sm (12)
Tag hver 1.+2. m sm (6)
Husk at fylde brødet løbende - skal ikke fyldes helt op, da det skal formes.
Sy hullet sammen.
Form brødet til et hotdogsbrød og ri på tværs af brødet, således at det holder formen.
Sy også pølsen fast med denne tråd.

Rå løg:
Form ståltråd til en ring.
Hækl fm rundt om ringen og hæft den ene ende.

Ristet løg:
Brodér de ristet løg på hist og pist, når hotdoggen er samlet.

Med de løses ender syes tilbehøret til hotdoggen på.

Vupti, så er de færdig.

0 kommentarer:

Send en kommentar