Yummy yummy - Der er vist ikke andet at sige! |
Det skal du bruge:
(Passer til en form på 25 x 30 cm)
Kagedej:
300 g brun farin
2 dl olie
4 æg
275 g mel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
375 g skrællede gulerødder
100 g mørk chokolade (valgfrit, men anbefales)
Ostecreme
2oo g flødeost naturel (ikke light)
100 g blødt smør
180 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
Sådan gør du:
(Røremaskine kan bruges)
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Kagedej:
Brun farin og olie røres godt sammen.
Et af æggene piskes i af gangen.
Alle tør-ingredienserne røres i.
Gulerødderne rives groft og tilsættes dejen sammen med chokoladen.
Dejen hældes i en form beklædt med bagepapir, og kagen sættes i midten af ovnen.
Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vaniljesukker piske godt sammen.
Fordel ostecremen på kagen - Kagen skal være helt kold før ostecremen kommer på.
Bagetid: 40-45 minutter.
Tips: Stik i kagen med en strikkepind - Gulerodskagen skal være klæg, men ikke ubagt.
Opbevaring: Gulerodskagen opbevares på køl i en lufttæt beholder.
Servering: Kan serveres med ekstra ostecreme - Ostecreme er et hit hos mange.
0 kommentarer:
Send en kommentar