Nem og lækker aftensmad! |
DET SKAL DU BRUGE:
(4 personer)
8 madpandekager (kan købes færdige eller laves selv)
150 g bacon i tern
350 g kylling
1-2 peberfrugter
3 tsk paprika (kan erstattes med anden krydderi)
2 dl Creme Fine til madlavning
Olie
Salt
Peber
150 g revet ost (cheddarost anbefales)
SÅDAN GØR DU:
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Svits bacon på panden - når det er svitset, ligges baconen på en tallerken med et lag køkkenrulle på.
Rens kyllingen og skær den i småstykker.
Steg kylling på panden med olie, salt og peber.
Hæld bacon og peberfrugt på pande.
Når det begynder at afgive lidt væde, tilsættes paprikaen - Lad det simre i 2-3 minutter.
Hæld Creme Fine på panden og lad retten koge ind til det har en cremet konsistens (ca. 15 minutter).
Smag til med salt og peber.
Tag pandekager og fordel fyldet i midten af pandekagerne - Pak derefter fyldet ind med pandekagerne.
De fyldte pandekager ligges i et smurt ovnfast fad.
Drys den revet ost oven på pandekagerne.
Sæt de fyldte pandekager i midten af ovnen.
Bagetid: 20-25 minutter.
Tips: Du kan også putte løg, champignon eller andet godt i pandekagerne. Din egen valgfrie ingrediens tilsættes sammen med bacon og peberfrugt.
Servering: Kan serveres med salat og dressing efter eget valg.
Opbevaring: Opbevares på køl i en lufttæt beholder i op til 2 dage.
8 madpandekager (kan købes færdige eller laves selv)
150 g bacon i tern
350 g kylling
1-2 peberfrugter
3 tsk paprika (kan erstattes med anden krydderi)
2 dl Creme Fine til madlavning
Olie
Salt
Peber
150 g revet ost (cheddarost anbefales)
SÅDAN GØR DU:
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Svits bacon på panden - når det er svitset, ligges baconen på en tallerken med et lag køkkenrulle på.
Rens kyllingen og skær den i småstykker.
Steg kylling på panden med olie, salt og peber.
Hæld bacon og peberfrugt på pande.
Når det begynder at afgive lidt væde, tilsættes paprikaen - Lad det simre i 2-3 minutter.
Hæld Creme Fine på panden og lad retten koge ind til det har en cremet konsistens (ca. 15 minutter).
Smag til med salt og peber.
Tag pandekager og fordel fyldet i midten af pandekagerne - Pak derefter fyldet ind med pandekagerne.
De fyldte pandekager ligges i et smurt ovnfast fad.
Drys den revet ost oven på pandekagerne.
Sæt de fyldte pandekager i midten af ovnen.
Bagetid: 20-25 minutter.
Tips: Du kan også putte løg, champignon eller andet godt i pandekagerne. Din egen valgfrie ingrediens tilsættes sammen med bacon og peberfrugt.
Servering: Kan serveres med salat og dressing efter eget valg.
Opbevaring: Opbevares på køl i en lufttæt beholder i op til 2 dage.
0 kommentarer:
Send en kommentar