Vidunderlig, syrlig og sød! |
TUC-kagen er virkelig et hit her i sommervarmen - Den er både frisk, syrlig og sommersød.
Det skal du bruge:
Kagebund:
1 pk TUC-kiks
3 æggehvider
2 dl sukker
100 g hasselnødder
1 tsk bagepulver
Topping:
2½ dl fløde
Bær (hindbær anbefales)
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 g varmluft.
Kagebund:
Pisk æggehvider med sukker til det har en luftig konsistens.
TUC-kiks og hasselnødderne knuses, og blandes i æggehvidemassen med bagepulveret.
Kagedejen hældes i en smurt springform og sættes i midten af ovnen.
Topping:
Pisk fløden stiv.
Mos bærene i piskefløden og fordel den over kagebunden - Kagen skal være helt kold før toppingen kommer på.
Bagetid: 20-25 minutter.
Opbevaring: TUC-kagen opbevares på køl i en lufttæt beholder.
0 kommentarer:
Send en kommentar