søndag, juni 22, 2014

Yummy yummy - Der er vist ikke andet at sige!























Det skal du bruge:
(Passer til en form på 25 x 30 cm)

Kagedej:
300 g brun farin
2 dl olie
4 æg
275 g mel

2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
375 g skrællede gulerødder
100 g mørk chokolade (valgfrit, men anbefales)

Ostecreme
2oo g flødeost naturel (ikke light)
100 g blødt smør
180 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

Sådan gør du:
(Røremaskine kan bruges)

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Kagedej:
Brun farin og olie røres godt sammen.
Et af æggene piskes i af gangen.
Alle tør-ingredienserne røres i.
Gulerødderne rives groft og tilsættes dejen sammen med chokoladen.

Dejen hældes i en form beklædt med bagepapir, og kagen sættes i midten af ovnen.

Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vaniljesukker piske godt sammen.
Fordel ostecremen på kagen - Kagen skal være helt kold før ostecremen kommer på.

Bagetid: 40-45 minutter.
Tips: Stik i kagen med en strikkepind - Gulerodskagen skal være klæg, men ikke ubagt.
Opbevaring: Gulerodskagen opbevares på køl i en lufttæt beholder.
Servering: Kan serveres med ekstra ostecreme - Ostecreme er et hit hos mange.

0 kommentarer:

Send en kommentar