søndag, juni 29, 2014

En sommerlig kage!






















Det skal du bruge:
3 æg
2½ dl olie
5 dl sukker
5 dl grovrevet squash (skal ikke skrælles, kun vaskes)
5 dl mel
2 tsk natron
1 tsk salt

2 tsk vaniljesukker
1½ tsk kanel
Hasselnødder (valgfrit)

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

Æg, olie og sukker røres godt sammen.
Resten af ingredienserne (ikke hasselnødderne) blandes i.

Kagedejen hældes i en bageform beklædt med bagepapir.
Hasselnødderne hakkes eller skæres til flager, og drysses over kagen.

Kagen placeres i midten af ovnen.
HUSK! Når kagen har været i ovnen halvdelen af bagetiden, ligges der et stykke staniol over kagen.

Bagetid: 40-50 minutter.
Opbevaring: Squashkagen opbevares i en pose uden for køl.

0 kommentarer:

Send en kommentar